Slavlje zbog gola pretvorio u striptiz: Napadač na velikom udaru zbog skidanja na terenu
Foto - Screenshot

Bobadilla izazvao skandal

Slavlje zbog gola pretvorio u striptiz: Napadač na velikom udaru zbog skidanja na terenu

M. Šljivak

Paragvajski napadač Raul Bobadilla (33) imao je zaista skandalozno slavlje u utakmici njegovog Guaranija protiv velikana Libertada.

Ovaj 33-godišnji fudbaler je zabio gol u samom finišu meča i tako je osigurao pobjedu svog tima, a zatim je uslijedila zaista bizarna proslava.

Skinuo je Bobadilla gotovo sve sa sebe. Krenuo je čak i šorc skidati, bio je blizu da to napravi, ali se srećom u posljednji čas zaustavio.

Nakon što je pretrpio žestoke kritike zbog ovog poteza odlučio je da se izvini.

"Žao mi je. Nadam se da moja žena nije ovo vidjela. Ne bi se trebala uzbuđivati. Ovo je sve za nju", rekao je Bobadilla.

Ipak, iskusni fudbaler bi mogao biti kažnjen. Fudbalski savez je pokrenuo postupak protiv njega i sada se čeka izricanje kaznje.

Bobadilla je imao zapaženu evropsku karijeru. Igrao je za Grasshopperse, Borussiju (M), Young Boyse, Basel i Augsburg, a 2018. godine se vratio u Južnu Ameriku.

Trenutno je član Guaranija, gdje igra kao posuđen igrač iz Argentinos Juniorsa.

Top Komentari

Penderinos
Krenuo skidati gace pa skontao da mu je dole smoki i predomislio se.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi