Raul: Ima se još igrati...

Schalke je Interu očitao lekciju

Raul: Ima se još igrati...

Edmir Škorić

Malo ko je vjerovao da bi na Giuseppe Meazzi mogla biti ,kladioničarki rečeno, "dvica", ali Schalke je očitao lekciju aktuelnom italijanskom i evropskom prvaku Interu.

Schalke je s ubjedljivih 5:2 savladao Inter, a jedan od pet golova njemačkog sastava postigao je legendarni Raul Gonzalez.

"Bila je to sjajna partija. Odigrali smo sjajno, jer morate priznati da nije običaj postići pet golovima u gostima kada je Liga prvaka u pitanju. I to Interu koji brani naslov", kazao je Raul poslije utakmice, koji je potom "spustio loptu na zemlju".

"Nije lako eliminisati Inter i zbog toga moramo biti pametni u uzvratu. Imamo veliku prednost, ali Bayern je imao također, istina manju, prednost, pa je opet pao na svom terenu. Bili smo sjajni, ali još se ima igrati".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.