Raul očekuje pobjedu u "el clasicu"

Raul očekuje pobjedu u "el clasicu"

Kapiten Reala i legenda „kraljevskog kluba“ Raul Gonzales smatra kako je njegova ekipa favorit u subotnjem El Clasicu sa Barcelonom.

Real Barcu dočekuje sa četiri boda zaostatka na drugom mjestu na tabeli Primere pet kola prije kraja i samo će ga pobjeda ostaviti u utrci za odbranom naslova.

- Igramo sa Barcelonom na Santiago Bernabeuu i moramo biti favoriti. Obje ekipe imaju svoje adute i mogu pobijediti, ali nas će podići atmosfera i navijači će nas nositi do pobjede. Naše međusobne utakmice uvijek su posebne zbog rivaliteta, ali ovaj je put još i zanimljivije jer je direktno u pitanju naslov - rekao je Raul.

- Ako pobijedimo Barcelonu, mislim da imamo dobre šanse za naslov. Barcelona igra sjajno ove sezone, ali u posljednje vrijeme imaju određenih teškoća koje ćemo pokušati iskoristiti, dodao je kapiten Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.