Raul: Ovo je najbolji sastav u historiji Reala

Legendarni napadač

Raul: Ovo je najbolji sastav u historiji Reala

Legendarni napadač Real Madrida Raul Gonzales Blanco smatra da je aktuelni sastav Kraljevskog kluba najbolji u historiji.

Podsjetimo, Madriđani su prije nekoliko dana u Cardiffu osovjili 12. naslov prvaka Evrope, a čak treći u posljednje četiri sezone pa je Raul nakon meča rekao da trenutnim igračima Reala nema ravnih kroz historiju.

"Čestitam Zidaneu zbog načina na koji obavlja posao. Oni moraju nastaviti raditi i boriti se kako bi zadovoljili navijače Reala. Mislim da je aktuelni sastav najbolji u historiji Real Madrida, ali prisustvo Zidanea kao trenera je također veoma važno", rekao je Raul.

Podsjetimo, ovaj napadač je u Realu igrao čak 16 godina, a za reprezentaciju Španije odigrao je 102 meča te je postigao 44 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi