Raul prestiže Di Stefana
Postaje najbolji strijelac kluba svih vremena?

Španija

Raul prestiže Di Stefana

Eldar Ganibegović

Napadaču Reala iz Madrida, Raulu, ostala su još samo dva gola da stigne najboljeg strijelca u historiji "kraljevskog kluba", Alfreda Di Stefana. Raul će imati priliku već danas kada Real dočekuje posljednjeplasiranu ekipu Primere Osasunu.

Veliki Di Stefano je igrajući za Real postigao 307 golova, a Raul je postigao 305. Gotovo je izvjesno da će ovaj napadač prestići Argentinca i postati najbolji strijelac Reala iz Madrida.

Najbolji strijelci Real Madrida:

1. Di Stefano - 307 golova
2. Raul - 305
3. Santillana - 290
4. Puskas - 236
5. Hugo Sanchez - 207

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.