Raul: Ronaldo je istinski lider

Primera Division

Raul: Ronaldo je istinski lider

Legenda Real Madrida, Raul Gonzalez, kaže da je Cristiano Ronaldo oličenje profesionalnosti, i da svaki put kad vidi njega kako igra i zapinje na treningu dobije motiv da još više radi.

„On je jedan od najboljih profesionalaca koje sam ikada vidio. On je rođeni pobjednik, neko ko ne želi da propusti i jednu utakmicu. Uvijek kaže ono što misli i uvijek je fokusiran na kolektiv“, kaže Raul za Ronalda koji je već u prvoj sezoni opravdao uloženih 94 miliona eura.

„On prvi stiže na trening, a posljednji odlazi. Kad ga vidim kako radi na treningu kažem sebi moraš više i jače raditi. On je izuzetan momak, pravi lider“, rekao je Raul za AS, te naglasio kako je Cristiano Ronaldo legitimni kandidat za Zlatnu loptu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.