Raul želi igrati za reprezentaciju
Raul želi još jednom obući dres selekcije Španije

Oglasio se napadač Reala

Raul želi igrati za reprezentaciju

Prema navodima španskog radija Cadena SER, legendarni napadač Reala, Raul Gonzales, odigraće još jednu utakmicu u dresu španske reprezentacije.

Riječ je o prijateljskoj utakmicu koju će «furija», aktuelni prvak Evrope i bh. protivnik u kvalifikacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoafričkoj republici, odigrati sa selekcijom Argentine.
Meč je zakazan za novembar, a imaće svečarski karakter s obzirom na činjenicu da će biti upriličen povodom godišnjice španskog fudbalskog saveza.
Raul je najbolji strijelac u istoriji svoje reprezentacije sa čak 44 gola u 102 utakmice, a treba uzeti u obzir da pune dvije godine nije igrao za Španiju, od 2006. godine, nakon svađe sa sada već bivšim selektorom Luisom Aragonesom.
Raul je kazao kako je najveća čast nastupati za državni tim, te kako bi volio odigrati još samo jednu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.