Raul: Želim produžiti ugovor

Legendarni španski napadač namjerava ostati u Gelsenkirchenu

Raul: Želim produžiti ugovor

Teme:

Legendarni španski napadač i nekadašnji član madridskog Reala, Raul Gonzales Blanco, poznatiji kao Raul, istakao je namjeru da produži ugovor sa Schalkeom, prenose njemački mediji.

"Optimističan sam po tome pitanju i nadam se da ćemo naći zajednički jezik. Nema razloga da ne nastavimo pregovore i nadam se da ću ostati u Gelsenkirchenu." poručio je legendarni španski napadač, kojem ugovor sa Schalkeom istječe na kraju sezone.

Raul je ove sezone, u svim takmičenjima odigrao 26 utakmica i postigao 13 golova, a pojavile su se neke glasine, kako bi karijeru mogao nastaviti u Engleskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.