Rayo u Valenciji osvojio vrijedan bod
Foto: EPA

Primera, 23. kolo

Rayo u Valenciji osvojio vrijedan bod

Edmir Škorić

Duel Levantea i Rayo Vallecana nije ispunio očekivanja, te je završen nepopularnim rezultatom 0:0.

Levante je u utakmici 22. kola španske Primere ugostio pretposljednji Rayo, koji pokušava na sve načine da izbori opstanak, iako se nalazi u veoma teškoj situaciji.

Gosti iz predgrađa Madrida uspjeli su u Valenciji, protiv ekipe iz gornjeg dijela tabele, ostati neporaženi i tako osvojiti bod s kojim nastavljaju svoju grčevitu borbu. 

Iako će mnogi na osnovu rezultata i tabele reći da je Rayo bio u podređenom položaju na ovom gostovanju, ipak statistika je na njihovoj strani. Imali su veći posjed lopte, veći broj udarca u okvir gola, ali svakako sretniji mogu biti i zbog ovog boda.

Primera, 22. kolo.
Levante - Rayo 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije