Rayo Vallecano slavio kod Levantea

Primera

Rayo Vallecano slavio kod Levantea

U pretposljednjem današnjem susretu španske Primere snage su u predgrađu Valencije odmjerili Levante i Rayo Vallecano.

Gosti su došli u prednost u 35. minuti golom Lassa Bangoura, a pri rezultatu od 1:0 za Kastiljance se i otišlo na odmor između dva poluvremena.

Već u petoj minuti nastavka, Barkero je udarcem sa bijele tačke vratio stvari na početak, izjednačivši rezultat na 1:1. Međutim, tada je na scenu stupio gostujući napadač Costa, koji je sa dva gola u samo jednoj minuti donio veliku prednost Rayu.

Bangoura je u 70. minuti povisio na 4:1, a sve što su domaći do kraja uspjeli da urade jeste da preko Suareza u 79. minuti smanje rezultat na 2:4. Međutim, ni to nije bio konačan rezultat, nakon što je pet minuta prije kraja utakmice Andrija Delibašić pogodio za 5:2, Suarez je iz penala u posljednjoj minuti susreta postavio konačnih 3:5.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.