Razdor u reprezentaciji Irana: Salih se vratio kući

Queirozu otkazao asistent

Razdor u reprezentaciji Irana: Salih se vratio kući

Atmosfera u reprezentaciji Irana sedam dana prije starta Mundijala daleko je od idealne. Iranci su jučer doputovali u Brazil, ali je prvog dana ekspedicija bila siromašnija za jednog člana.

Asistent selektora Carlosa Queiroza Maid Salih napustio je Brazil i vratio se u teheran. Vlada Irana nametnula je portugalskom stručnjaku da u stručni štab uvrsti jednog od iranskih trenera, a izbor je pao na Saliha.

Međutim Salih nije bio ravnopravan sa ostalim članovima stručnog štaba pa je veći dio priprema u Austriji proveo na tribinama.

Carlos Queiroz bez obzira što je Iran odveo na veliku smotru ne kotira baš najbolje u tamošnjoj populaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.