Razilaze se Čelik i Tosunović

Sporazumni raskid saradnje

Razilaze se Čelik i Tosunović

Adnan Beganović

Sedmoplasirana momčad jesenjeg dijela Premijer lige, zenički Čelik, i napadač crveno - crnih Damir Tosunović najvjerovatnije će raskinuti ugovor.

Zenički Čelik u proljetni dio sezone najvjerovatnije će ući sa izmjenjenim igračkim kadrom. Osim Hadžića, Nemeljakovića i Ćulova, kojima je istekao ugovor, klub će po svemu sudeći napustiti i Tosunović, koji je na Bilino polje stigao početkom jesenjeg dijela sezone.

Ugovor između Čelika i Tosunovića trebao bi biti sporazumno raskinut, a postoji mogućnost da u zimskom prelaznom roku crveno - crne napusti i Aleksandar Kikić, koji je dolaskom Damjanovića i Martinovića izgubio mjesto u momčadi.

Napadač Čelika, Emir Hadžić, na svom stolu ima dvije ponude i to jednu od premijerligaša iz Gabele, GOŠK-a, te drugu od federalnog ligaša iz Kaknja, Rudara.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.