Razilaze se Dujković i Borac

Završili saradnju

Razilaze se Dujković i Borac

D. Vejo

Fudbaler Miloš Dujković više nije član Fudbalskog kluba Borac.

Igrač koji je u prvom dijelu sezone postigao pet pogodaka za Velikana iz Platonove danas je okončao saradnju sa banjalučkim timom.

Iako je želja trenera crveno-plavih Vuleta Trivunovića bila da mladi fudbaler ostane na Gradskom stadionu, to se nije desilo. Dujković koji je u prošlom prelaznom roku stigao iz ekipe Radnički Lukavac, nije više u planovima rukovodstva Banjalučana.

"Od danas zvanično nisam više član FK Borac. Iako sam imao želju da ostanem i pomognem klubu da ispuni cilj, kao što je to bila želja i trenera Trivunovića. Još prije dvije nedjelje pričao sam sa Upravom kluba o produženju ugovora, jer mi je važeći istekao 31. decembra prošle godine. Niko me do danas nije nazvao i mislim kako to nije korektno. Smatram da sam svojim igrama zaslužio da ostanem u klubu, jer sam maksimalno profesionalno obavljao svoje obaveze kako na terenu tako i van njega te sam bio jedan od najboljih igrača u prvom dijelu sezone. Svim igračima, plata je uplaćena prije novogodišnjih praznika osim meni, što dovoljno govori o svemu. I pored svega, Borcu želim sve najbolje. Nadam se da ću uskoro pronaći novi klub", rekao je za SportSport.ba sada već bivši fudbaler Borca, Miloš Dujković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi