Razilaze se Sarajevo i Saša Balić

Odlazi u Rumuniju

Razilaze se Sarajevo i Saša Balić

E. Škorić

Defanzivac Sarajeva Saša Balić uskoro će, kako stvari stoje, postati igrač rumunskog Cluja.

Kako se i najavljivalo, Balić se razišao sa ekipom Sarajeva i izvjesno je da će u narednoj sezoni nastupati u Cluju. Ove informacije su za sada nezvanične, no ubrzo se očekuje potvrda transfera.

Balić je u Rumuniji igrao prije nego je došao na Koševu, a bio je član Targu Murgesa, dok je u karijeri još nastupao za Kryvbas, Grbalj, Inter Zaprešić i OFK Beograd. Svojevremeno je bio i član crnogorske reprezentacije.

Na njegovu žalost, nije uspio da prije odlaska s Koševa osvoji barem jedan trofej. U minuloj sezoni je odigrao 15 utakmica u prvenstvu i četiri u Kupu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi