Razišli se Borac i Jagodić

Zbog drugačijih stavova

Razišli se Borac i Jagodić

Vlado Jagodić, dosadašnji trener FK Borac, sa kojim je u nedavno završenoj sezoni Premijer lige BiH ostvario odlične rezultate, na opšte iznenađenje je razriješen dužnosti.

Ovu informaciju je za banjalučki Fokus saopštio predsjednik Skupštine SFP Borac, Milorad Janjetović, navodeći da je jedini razlog za raskid saradnje razmimoilaženje stavova oko novog ugovora, a koji se odnosi na dio finansijskog kolača.

«Prevelika je razlika između onoga što smo mu ponudili i onoga što je on tražio. To je jedini razlog zbog kojeg neće voditi ekipu. Sve ostale špekulacije oko raznih imena padaju u vodu, jer još uvijek nismo razgovarali ni sa jednim stručnjakom. Žao mi je što se to sve tako izdešavalo, jer moram istaći da smo bili zadovoljni radom Jagodića, kao i rezultatima koje je postigao», kazao je Janjetović za Fokus.

«Nemam nikakav komentar na odluku. Nadam se samo da ćemo se prijateljski rastati i bez dugova. Smatram da sam rezultatima koje sam ostavio iza sebe zaslužio povjerenje», razočarano je poručio Jagodić.

Fudbaleri Borca nalaze se na odmoru do 20. juna za kada je zakazana prozivku za početak priprema.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti