Razišli se FK Sarajevo i Đorđe Pantić

Razišli se FK Sarajevo i Đorđe Pantić

A. Beganović

Iskusni srbijanski golman, Đorđe Pantić, više nije član FK Sarajevo.

Pantić je u augustu 2011. godine došao u FK Sarajevo kao slobodan igrač. Ipak, nije uspio da se nametne stručnom štabu i zabilježio je samo jedan nastup u protekloj sezoni. Đorđe nije krio žal zbog toga što odlazi sa Koševa.

"Mnogo mi je žao što napuštan Sarajevo. Ovaj klub je nešto posebno. Osjećaj je isti, kao onaj kada sam napuštao Partizan. Ljude u klubu ću pamtiti po najboljem. Nadam se da će Sarajevo dogurati daleko u Europi jer klub poput Sarajeva zaslužuje jedan iskorak na međunarodnoj sceni", kazao je Dorđe Pantić.

Na nagovor Zorana Beloševića, Đorđe Pantić iskoristio je posljednji dan u FK Sarajevo kako bi postao član kluba. Pored njega, u klub se učlanio i Ivan Tatomirović.

"Naši navijači su posebni. Koliko vole ovaj klub je zaista nevjerovatno. Žao mi je što odlazim nakon jedne loše sezone, rezultatski, jer oni zaslužuju samo titule. Zaista, u državi, ali i šire naše Horde Zla nemaju konkurenciju.", dodao je Đorđe Pantić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.