Razišli se Liverpool i Hodgson

Daglish vodi Redse protiv Manchester Uniteda

Razišli se Liverpool i Hodgson

O. Lekić

Roy Hodgson i Liverpool su sporazumno raskinuli ugovor, objavili su prije nekoliko trenutaka otočki mediji. Redse će u sutrašnjem duelu sa Manchester Unitedom u okviru 3. kola FA kupa s klupe predvoditi Kenny Daglish.

"Zahvalni smo Royu na svemu što je učinio u posljednjih šest mjeseci, no obje strane su mišljenja da je za klub u ovom trenutku najbolje da odstupi sa dužnosti. Želimo mu sve najbolje u budućnosti", rekao je vlasnik kluba John Henry.

"Biti menadžer kluba kakav je Liverpool je veliki privilegij i ja sam ponosan što sam vodio klub sa takvom istorijom., tradicijom i navijačima. S druge strane tužan sam što nisam uspio staviti svoj pečat na momčad. Zahvaljujem svima onima s kojima sam izgradio blizak odnos u klubu i na kraju se želim zahvaliti i navijačima Liverpoola", rekao je sada već bivši trener Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.