Razišli se Olimpic i Pero Ivetić

Razišli se Olimpic i Pero Ivetić

Pero Ivetić u narednoj sezoni neće biti stanovnik Otoke. Danas je sporazumno raskinuo ugovor sa Olimpicom, a naredna destinacija ovog Banjalučanina za sad je nepoznanica.

"Žao mi je što sa Olimpicom nisam izborio nastup u Evropi jer smo bili tako blizu. Bilo je lijepo tamo, zadovoljan sam i smatram da je iza mene uspješna godina. Olimpicu, svojim prijateljima i dojučerašnjim saigračima želim sve najbolje u daljem radu", ističe Ivetić.

Ivetić je u svojoj dosadašnjoj karijeri osim Olimpica igrao za Borac, GOŠK, Velež i Belu Krajinu. Već je počeo razmišljati o novom klubu, a određeni kontakti već su uspostavljeni.

"Imam nekoliko opcija. Neću žuriti, izvagati ću šta je za mene najbolje u ovom momentu. Možda odem u Bugarsku. Jedan tamošnji prvoligaš me je želio zimus kada su me zapazili na pripremama u Antaliji, ali je tada posao propao zbog obeštećenja koje je tražio Olimpic", dodaje Ivetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.