Razišli se Sarajevo i Trebinjac, Obuća pred odlaskom

Sporazumni raskid saradnje

Razišli se Sarajevo i Trebinjac, Obuća pred odlaskom

Adnan Beganović

Fudbalski klub Sarajevo sporazumno je raskinuo saradnju sa Sanelom Trebinjcem, dok je želju za odlaskom iz bordo momčadi iskazao i iskusni napadač Emir Obuća.

Mladi fudbaler Sanel Trebinjac od naredne sezone neće nositi bordo dres. Naime, ovaj fudbaler zatražio je sporazumni raskid ugovora, a informaciju nam je potvrdio i direktor premijerligaša sa Koševa, Dino Selimović.

"Sanel je mlad fudbaler, koji želi veću minutažu, a u ovom trenutku smatra da je u Sarajevu neće imati, pa je zatražio raskid ugovora. Na njegov zahtjev smo pozitivno odgovorili, tako da mogu reći da on nije više član našeg kluba", istakao je Selimović za SportSport.ba.

Pored Trebinjca želju za odlaskom iskazao je i Emir Obuća.

"Da, i Emir želi raskinuti ugovor, koji mu vrijedi još pola godine. Vidjet ćemo, u ovom slučaju još ništa nije definitivno, a u narednim danima će mnogo toga biti jasnije", zaključio je Selimović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.