Razišli se Tuzla City i Salko Jazvin

Sporazumni raskid saradnje

Razišli se Tuzla City i Salko Jazvin · Saznajemo

Krilni napadač Salko Jazvin je protekle zime pojačao ekipu iz Siminog Hana, ali je sada između njega i Tuzla Cityja postignut dogovor o prekidu saradnje.

Jazvin je u protekloj polusezoni odigrao 11 utakmica u Prvoj ligi FBiH, te je postigao 3 gola i upisao dvije asistencije. Ipak, on neće nositi dres Tuzla Cityja u debitantskoj sezoni Premijer lige za ovaj klub.

Kako saznaje SportSport.ba nije pronađen zajednički jezik oko nastavka saradnje između Tuzla Cityja i Jazvina, pa su se klub iz Simin Hana i ovaj 25-godišnji fudbaler sporazumno razišli.

Inače, Jazvin je bio član omladinskih pogodna Veleža i Željezničara, a u svojoj profesionalnoj karijeri je nosio dresove slovačke Dunajske Strede, Čapljine i Zrinjskog iz kojeg je i stigao u Simin Han.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi