Razišli se Vejnović i Borac

Štoper napustio crveno-plave redove

Razišli se Vejnović i Borac

D. Vejo

Mladi i talentovani štoper Nemanja Vejnović od danas više nije član FK Borac iz Banja Luke.

Fudbaler koji je prošlog ljeta iz Slavije prešao u redove Banjalučana, više nije u planovima rukovodstva ovog kluba.

Vejnoviću je ugovor sa crveno-plavima istekao prije nekoliko dana, a isti mu nije produžen od strane čelnika novog-starog premijerligaša.

Važno je istaći, da je ovaj Novljanin bio standardan u timu kojeg je doskoro sa klupe predvodio Vule Trivunović. Tokom prve polusezone, zauzeo je svoje mjesto u idealnih 11 Prve lige Republike Srpske.

Sa dobrim partijama nastavio je i ovog proljeća, no, dolaskom iskusnog defanzivca Nemanje Janičića, Vejnović je izgubio mjesto u ekipi.

Karijeru je počeo u Slobodi iz Novog Grada, a zatim su uslijedile epizode u Jedinstvu iz Uba, Rudaru iz Prijedora, Slaviji iz Istočnog Sarajeva te na koncu Borca iz Banja Luke.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi