Razočaravajući početak prelaznog roka za navijače Arsenala

Jasno je da se neće dešavati velike stvari

Razočaravajući početak prelaznog roka za navijače Arsenala

Ekipa Arsenala lagano kreće sa kupovinom novih fudbalera, ali navijači se očito nemaju razloga nadati ničemu spektakularnom.

Topnici su prošle sezone završili tek na 5. poziciji kada je u pitanju Premiership, a obzirom da su izgubili i finale Evropa lige, jasno je da naredne sezone neće igrati Ligu šampiona.

Upravo zbog toga budžet koji će Emery imati na raspolaganju smanjen je sa 100 miliona funti (da se tim plasirao u Ligu prvaka), na 'samo' 40 miliona, pa svakako ne treba očekivati velike stvari u ovom prelaznom roku.

Dokaz za to je i jedna od prvih transfer špekulacija, a ona kaže da je Arsenal zainteresovan za napadača CSKA iz Moskve Fedora Chalova.

Radi se o 21-godišnjem igraču koji ima tržišnu vrijednost nešto manju od 10 miliona funti, a prošle sezone je u ruskom prvenstvu odigrao 30 utakmica te postigao 15 golova.

Navijači Arsenala su zabrinuti jer bi ova informacija mogla značiti da klup definitivno napušta Pierre-Emerick Aubameyang za koga se interesuju Atletico Madrid i neki klubovi iz Kine.

Inače, Arsenal će imati konkurenciju kada je u pitanju ruski napadač jer se za njega također interesuju Monaco i Sevilla.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GAziJA....
Ne znam samo zasto se toliko prostora daje malim klubovima na ovom portalu..dok ih njihovi navijaci svrstavaju medju fudbalsku elitu, njihov klub se pojacava iz CSKA, Genoe, Lorienta, a guzove im deru velikani poput Burnleya, Brightona, Hudersfielda..
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi