Real atraktivan Arsene Wengeru

Real atraktivan Arsene Wengeru

Trener Arsenala Arsene Wenger sa londonskom ekipom ima ugovor do 2011. godine, ali je nakon četvrte sezone u nizu bez osvojenog trofeja, došao u nemilost navijača Topnika.

Wenger se već 13 godina nalazi na kormilu Arsenala, a nekoliko puta se francuskog stručnjaka povezivalo sa drugim klubovima. Wenger je uvijek odbijao ponude i ostajao vjeran Topnicima. Je li tome došao kraj?

Francuski sportski dnevnik L'Equipe piše kako bi ovog ljeta Real Madrid mogao ipak postati novo odredište francuskog stručnjaka, budući da je Wenger glavna želja vrlo vjerovatno budućeg predsjednika kluba Florentina Pereza.

Prema izjavu za L'Equipe, očito je da ni Wenger nije ravnodušan prema “kraljevskom klubu”.

S Florentinom Perezom kao predsjednikom svakom bi treneru bilo atraktivno doći na klupu. Ali ja obično volim odraditi svoj ugovor do kraja“, rekao je Wenger.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti