Real izbjegao sudbinu Barcelone

Real ipak nije Barcelona

Real izbjegao sudbinu Barcelone

Real Madrid je izbjegao sudbinu Barcelone protiv Herculesa i nastavio pobjednički niz. Madriđani su slavili u Alicanteu sa 3:1 iako su nakon prvog dijela utakmice gubili sa 1:0.

Samo tri minute je trebalo Davidu Trezeguetu da dovede Hercules u vodstvo. Nakon toga se Real svim silama trudio da dođe do poravnanja, ali im do poluvremena to nije pošlo za rukom. Ipak, u nastavku meča druga priča.

U 52. minuti utakmice Angel Di Maria je poravnao rezultat, a to je dalo krila igračima Reala da još žešće krenu naprijed. Domaći igrači su se odlično branili sve do 82. minute kada je Cristiano Ronaldo pogodio za 2:1. Četiri minute kasnije Ronaldo drugim golom na utakmici postavlja konačnih 3:1.







NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.