Real jači za Ramosa
Sergio Ramos je konačno zdrav i spreman za nastup

Primera Division

Real jači za Ramosa

Manuel Pellegrini nema problema sa sastavljanjem napada, ali mu je odbrana bila veliki problem. Metzelder se povrijedio i neće ga biti najmanje tri utakmice, Pepe još uvijek nema pravo nastupa u Primeri zbog prošlosezonskog crvenog kartona nakon udaranja Casquera.

Nakon svih loših vijesti konačno je stigla i jedna radosna. Sergio Ramos potpuno je zdrav i spreman  za sutrašnji duel protiv Xereza na Santiago Bernabeu. Ramos će se tako po prvi put naći u sastavu nakon 25. maja i utakmice protiv Mallorce kada je zadobio povredu.

Pellegrini će Ramosa vjerovatno staviti na mjesto štopera sa Albiolom ukoliko bude spreman jer je i on zadobio jedan udarac na utakmici Lige prvaka protiv Zuricha i nije trenirao dva dana. Ukoliko Albiol ne bude spreman za nastup, mjesto pored Ramosa će zauzeti sve bolji Argentinac Ezequiel Garay.

Sergio Ramos je do povrede igrao na poziciji desnog bočnog, ali će morati dobro da se potrudi kako bi iz tima izbacio Alvara Arbelou koji igra odlično nakon povratka iz Liverpoola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.