Casillasu posebno mjesto u Realu

Legenda kluba

Casillasu posebno mjesto u Realu

Samir Mlaćo

Legendarni Iker Casillas imenovan je za zamjenika direktora fondacije Real Madrida.

"Iker Casillas je legenda Real Madrida, on predstavlja vrijednosti našeg kluba i on je najbolji golman u našoj historiji", saopštili su iz redova madriskog kluba.

Casillas je osvojio 19 titula sa Realom, zatim je otišao u Porto. Dva puta je bio prvak Portugala.

Početkom prošle godine doživio je infarkt na treningu, a spasilo ga je to što su u njegovom okruženju bili doktori Porta.

Kardiolozi su ustanovili da je Casillasu bolje da završi s aktivnim igranjem fudbala, što je i poslušao, te se brzo oprostio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
Jedan od najboljih golmana ikada, definitivno meni u Realu najbolji ikad, još nmg da shvatim kako ga je Real odbacio i prodao, bez ikakve časti da završi u Realu svoju karijeru...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi