Oprostili se od Portugalca

Real Madrid objavio emotivan video u čast Ronalda

Endin Čaušević

Nakon devet nevjerovatnih sezona Cristiano Ronaldo je odlučio napustiti Real Madrid i potpisati za Juventus.

Kraljevski klub danas se prvi oglasio kako bi potvrdio da je Ronaldo donio odluku da napusti Real i karijeru nastavi u Juventusu. Ronaldo je u Realu proveo devet godina, odigrao je 438 utakmica i postigao je čak 451 gol.

Real Madrid je u čast ovog igrača odlučio da napravi video kojim se oprašta od jednog od najboljih igrača u svojoj historiji. Najmanje što su Kraljevi mogli da naprave.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi