Real Madrid vraća nekadašnje zvijezde na Bernabeu?

Ozil i Di Maria ponovo u Realu?

Real Madrid vraća nekadašnje zvijezde na Bernabeu?

Endin Čaušević

Španska Marca objavila je jučer da je Real Madrid spremio velika iznenađenja za ljetni prelazni rok.

Poznato je da Kraljevi ne mogu prijavljivati nove igrače naredna dva prelazna roka, ali ih to ne može zaustaviti da ostvare nove trasfere. Marca je jučer objavila da Real Madrid već ima listu igrača koje e pokušati dovesti narednog ljeta, a među njima su i dva nekadašnja igrača ovog kluba.

Navodno, Real Madrid će pokušati na Santiago Bernabeu vratiti Mesuta Ozila i Angela Di Mariju. Ozilov ugovor s Arsenalom ističe na kraju sezone, te se u Madridu nadaju da će njemačkog reprezentativca dovesti kao slobodnog igrača.

S druge strane, Di Maria pokušava da nađe svoju pravu formu još od odlaska iz Reala. Argentinac je prvo igrao u Manchester Unitedu, ali je nakon samo jedne sezone prešao u PSG. Kako piše Marca, kraljevski klub ima namjeru na kraju sezone ponuditi oko 15 miliona eura za Di Mariju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi