Real nudi Ronaldu 1,5 miliona eura mjesečno

Real nudi Ronaldu 1,5 miliona eura mjesečno

Real Madrid pripremio je basnoslovan ugovor za Cristiana Ronalda, prema kojem bi Portugalac mjesečno zarađivao 1,5 miliona eura, piše španski list El Pais.

To znači da će se svakog jutra Ronaldo buditi bogatiji za 16.000 eura. El Pais otkriva i da će cijeli transfer Cristiana Ronalda u Real Madrid vrijediti 143 miliona eura uz 35 miliona eura dodatne naknade, a navodno je Manchester United prihvatio ponudu iz španske prijestolnice.

Transfer bi se trebao držati u tajnosti do kraja maja, a realizirat će se početkom juna kada počne prelazni rok. Real je trenutno najbogatiji klub na svijetu i za iduću sezonu imaju velike planove koje osim Ronalda uključuju i Ibrahimovića, Kaku, Mourinha...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.