Real odbio ponudu Galate za Diarru

Real odbio ponudu Galate za Diarru

Galatasaray je poslao ponudu u visini od osam miliona eura za veznog igrača Real Madrida Lassanu Diarru, ali je madridski klub tu ponudu odbio.

Španski dnevnik AS piše danas kako su čelnici Reala odbili ponudu Galatasaraya za Diarru koja je iznosila osam miliona eura, jer za ovog igrača traže najmanje 20 miliona evropskih novčanica.

Nakon toga u igru se uključio i Juventus, koji je Realu za ovog igrača ponudio 12 miliona, a ta je ponuda još uvijek na razmatranju. Također, situaciju ovog igrača pomno prati i Milan.

Diarra je u više navrata izjavljivao kako mu je najveća želja da se vrati u Englesku, ali to je u ovom trenutku malo vjerovatno jer niko od engleskih klubova do sada nije kontaktirao Real za njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.