Real ostao bez Wesley Sneijdera

Real ostao bez Wesley Sneijdera

Vezni fudbaler madridskog Reala Wesley Sneijder odsustvovaće sa terena nekoliko sedmica nakon što se povrijedio u sinoćnjoj utakmici protiv Recreativo Huelve, koju je njegova momčad dobila rezultatom 1:0.

Sneijder je u igru ušao u 62. minuti igre, a morao je biti iznesen sa terena u posljednjim trenucima susreta nakon što je zaradio povredu butnog mišića lijeve noge.

Trener madridskog Reala je nakon utakmice Sneijderovu povredu nazvao ozbiljnim gubitkom za momčad, ali dodao je kako tek dodatne pretrage trebaju pokazati o koliko se teškoj povredi radi i koliko će dugo Sneijder biti izvan terena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.