Real "petardirao" Granadu u Madridu

Primera

Real "petardirao" Granadu u Madridu

Real Madrid je nastavio pobjednički niz, te je sa uvjerljivih 5:1 nadigrao ekipu Granade na svom Santiago Bernabeu.

Real je poveo u 19. minuti i to nakon prekrasno izvedene akcije. Cristiano Ronaldo lijepo je uposlio Mesuta Oezila, a ovaj je čudesnom asistencijom petom našao Karima Benzemu kojem nije bilo teško da pogodi mrežu iza zbunjene odbrane gostiju sa juga Španije.

Međutim, Granada je izjednačila rezultat samo tri minute kasnije, kada je Rico glavom savladao Ikera Casillasa na golu lidera španske Primere.

Prednost domaćima vratio je Sergio Ramos u 34. minuti, kada je nakon kornera bio najviši u skoku u kaznenom prostoru Granade. Već u drugoj minuti nastavka Gonzalo Higuain je pogodio na asisteniciju Marcela za 3:1, a četvrti gol za domaće bio je djelo ponovo Benzeme, koji je svojim drugim golom u 50. minuti povisio rezultat na 4:1. Konačnih 5:1 postavio je Cristiano Ronaldo minutu prije kraja utakmice.








szólj hozzá: Real Madrid 3-1 Granada

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.