Real počeo pregovore za Ibrahimovića
Na meti Reala: Zlatan Ibrahimović

Florentino Perez ne odustaje

Real počeo pregovore za Ibrahimovića

Real Madrid nalazi se u pregovorima sa Interom oko potpisa sjajnog napadača Švedske Zlatana Ibrahimovića.

Španska Marca piše da se predsjednik Real Madrida Florentino Pérez, zajedno sa svojim najbližim saradnicima Jorge Valdanom i Miguel Pardezom, sastao sa direktorom Intera Marcom Brancom.

Perez zna da Bosanac koji nastupa za Švedsku ovog ljeta želi napustiti Inter, te očekuje da nadivisi ponudu koju je za Ibrahimovića ranije ovog mjeseca dala Barcelona.

U prilog Realovom dovođenju Ibrahimovića svakako ide i nekoliko igrača koje bi sa Santiago Bernabea trener Intera Jose Mourinho volio vidjeti u crno-plavom dresu. Mahamadou Diarra, Wesley Sneijder, Arjen Robben i Gonzalo Higuaín mogli bi biti dio velike zamjene igrača.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije