Real poslao ultimatum Interu

Primera Division

Real poslao ultimatum Interu

Uprava Real Madrida je poslala ultimativnu ponudu Interu za desnog beka Maicona. Iz Reala su poručili 22 miliona eura, uzmi ili ostavi i odgovor očekuju u narednih nekoliko dana.

Jose Mourinho je čim je stigao u Madrid rekao kako u svojim redovima želi vidjeti Maicona. S druge strane uprava evropskog prvaka je svjesna koliko Mouriho cijeni Maicona iz dana u dan mijenjala cijenu Brazilca, što je ljudima u Madridu dosadilo. Jednostavno su odlučili napraviti prekretnicu.

Mourinho je rekao kako do kraja ovog mjeseca želi imati jasnu sliku s kojim igračima ulazi u novu sezonu. Ukoliko Inter odbije ponudu Reala od 22 miliona eura, Mourinho se okreće drugim igračima. Prvi na listi želja su Thiago Silva iz Milana i David Luiz iz Benfice koji bi igrali na poziciji štopera, dok bi Sergio Ramos ostao na desnom beku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.