Real postavio ultimatum Villi
Villa na meti Pereza

Perez u potrazi za pojačanjima

Real postavio ultimatum Villi

Real Madrid je ponovo odlučio u svoje redove pokušati dovesti Davida Villu, ali ovaj put izgleda u Realu ne misle plaćati onoliko koliko neki klub ili igrač zatraži.

Tako će ponuditi Valencii 35 miliona eura za sjajnog napadača i to je posljednja ponuda. Ako je klub sa Mestalle odbije od posla nema ništa, izjavio je Florentino Perez ta sportski list AS.
Perez je naglasio da je Real vrlo dobro pokriven na poziciji napadača gdje već imaju Raula, Van Nistelrooya, Higuaina i Huuntelara, tako da im je prioritet osnažiti odbranu i vezni red. Perez je najavio da mu je veći prioritet u Real dovesti Villinog klupskog kolegu Davida Silvu i vezistu Liverpoola Xabi Alonsa, nego Villu.

Treba naglasiti da je bivši predsjednik Reala Ramon Calderon prošlog ljeta ponudio 40 miliona eura za Villuu, ali su tu ponudu odbili. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije