Real potpisao “veliko ime”
Da li je Ronaldo "veliko ime" Reala?

Real potpisao “veliko ime”

M. Skaka

Bivši predsjednik Real Madrida izjavio je da je njegov klub već završio dogovor sa “jednim od najboljih fudbalera na svijetu”.

Calderon koji je podnio ostavku na mjesto predsjednika Reala nakon što je optužen da je namjestio glasanje o prijedlogu budžeta, nije htio navoditi imena ali je otkrio da je učestvovao u pregovorima o angažmanu vrhunskog igrača.

Mediji su ovu izjavu odmah povezali sa Christianom Ronaldom koji je bio meta Reala, ali Calderon nije htio reći nipta više od: “Zahvaljujući Ramonu Calderonu, jedan od najboljih fudbalera na svijetu nakon teških pregovora koji traju još od prošle godine je već formalno igrač Real Madrida.”.

A izbori za novog predsjednika Reala održaće se 14. juna. Prema statutu kluba kandidati za ovu poziciju moraju imati bankovnu garanciju na 57.4 miliona eura, moraju biti Španci i moraju biti članovi kluba najmanje 10 godina. Najjači kandidat u ovom trenutku je bivši predsjednik Florentino Perez, iako on sam još uvijek nije potvrdio svoju kandidaturu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.