Real prvi favorit za potpis norveškog dragulja

Odegaard postaje Kralj?

Real prvi favorit za potpis norveškog dragulja

Navijači Liverpool bili su oduševljeni kada su vidjeli norveškog vunderkinda Martina Odegaarda u svom gradu proteklog vikenda, a jasno je da norveški fudbaler nije bio na Merseysideu kao turista, već se radilo o poslu.

Španska Marca tvrdi da je Real uvjeren kako će se 15-godišnji Norvežanin naredne sedmice ipak odlučiti za dres aktuelnog šampiona Evrope.

Jedan od najpopularnijih španskih listova tvrdi kako je Odegaardova posjeta Liverpool bila čisto privatne prirode te da Real ostaje prvi favorit u borbi za norveškog dragulja kojem će ponuditi petogodišnji ugovor. 

Marca svoj optimizam temelji na informaciji da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez spreman "pobiti" svaku konkurenciju kako bi Odegaard potpisao za Real, a sve kako bi izbjegao situaciju u kojoj se našao kad se radilo o Neymaru, koji je na kraju završio u redovima ljutog rivala Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti