Real pušta Sahina

Real pušta Sahina

Midhat Šljivak

Trener Reala iz Madrida Jose Mourinho izjavio je kako će klub pustiti turskog reprezentativca Nurija Sahina ukoliko za njega stigne odgovarajuća ponuda.

Turčin je na Santiago Bernabeu stigao prošlog ljeta iz Borussije Dortmund, no u Kraljevima se nije naigrao zbog povrede koja ga je mučila tokom čitave sezone.

Ovaj 23-godišnji fudbaler tokom ove sedmice je povezivan sa prelaskom u Arsenal, a ranije je bilo govor da će biti poslat u Tottenham kao dio transfera Luke Modrića.

"Tržište je otvoreno do 31. augusta i to nikad nisam volio zbog mogućih odlazaka iz tima na samom početku sezone. Želim ekipu od 20 fudbalera plus golmanima, jer želim ostaviti mjesta za mlade fudbalere. Nuri je jedan od onih igrača koji žele konstatno igrati i mi mislimo da bi mu bilo bolje da narednu sezonu odigra negdje drugo", rekao je Mourinho.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.