Real slavio i na White Hart Laneu

Liga prvaka

Real slavio i na White Hart Laneu

Real Madrid slavio je i u drugom susretu sa Tottenhamom sa minimalnih 1:0 golom portugalskog asa Cristiana Ronalda.

Nakon što je Kraljevski klub sve dileme oko konačnog pobjednika u dvomeču sa Tottenhamom riješio već u prvoj utakmici, revanš na londonskom White Hart Laneu bio je lišen sve rezultatske napetosti.

Real je na Santiago Bernabeu slavio sa visokih i nedostižnih 4:0, ali to je nije mnogo značilo portugalskom stručnjaku Joseu Mourinhu, koji je Tottenhamu suprostavio gotovo pa najjači sastav kojim raspolaže, demantiravši tako navode kako će čuvati igrače za subotnji El Classico.

Prvo poluvrijeme proteklo je sa miroljubivih 0:0, a jedini gol na ovoj utakmici postigao je portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo u petoj minuti nastavka susreta i to sjajnim udarcem sa više od 20 metara.

Real se tako plasirao u polifinale Lige prvaka, gdje ih čeka najteža prepreka u svijetu fudbala danas - Barcelona.
szólj hozzá: T0-1R

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije