Real smanjio ponudu za Xabija

Real smanjio ponudu za Xabija

Prema pisanju španske Marce još uvijek traju nastojanja Real Madrida da u svoje redove dovede Liverpoolovog vezistu Xabija Alonsa.

Ipak, budući da im engleski Premierligaš ne odgovara na upite, nastavlja Marca, ponuda španskog Kraljevskog kluba sada je manja za tri miliona eura od prvobitne i iznosi 24 miliiona.

Španski 28-godišnji fudbalski reprezentativac želio bi se vratiti u domovinu, pa je po tom pitanju zatražio od Liverpoolova menadžera Rafaela Beniteza da mu povratak i omogući.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.