Real startao pobjedom

Primera, 1. kolo

Real startao pobjedom

Adnan Beganović

Na otvaranju sezone fudbaleri Reala na Santiago Bernabeu, teže od očekivanog pobijedili su Deportivo La Corune (3:2), a svoj debi u dresu kraljevskog kluba imali su Ronaldo, Kaka i Benzema.

Real je bolje otvorio susret i nakon početne inicijative pogotkom Raula u 26. minuti došao je u vodstvo. Međutim, samo četiri minute kasnije Riki je poravnao rezultat, da bi Ronaldo deset minuta prije kraja poluvremena ponovo doveo u prednost svoju momčad.

Na otvaranju drugog poluvremena ponovo šok za domaće navijače. Valeron u 47. minuti ponovo vraća stvari na početak. Pogodak za konačnih 3:2 i prvu „tricu“ Reala postigao je Diarra u 61. minuti susreta.

Primera, 1. kolo:
Real – Deportivo 3:2

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.