Real traži zamjenu za Casillasa

Primera Division

Real traži zamjenu za Casillasa

Real Madrid je stupio u kontakt s Almerijom u vezi dovođenja brazilskog golmana Diega Alvesa u redove madridskog kluba na kraju ove sezone.

Rezervni golman Reala Jerzy Dudek je najavio kako će na kraju sezone kada mu ugovor istekne napustiti klub i vjerovatno se oprostiti od aktivnog igranja, pa su u upravi Reala počeli razmišljati o novom golmanu koji bi trebao biti rezerva za Ikera Casillasa.

Diego Alves je vrlo mlad i talentovan golman koji je svoju klasu već dokazao u dresu Almerije. U Realu od njega očekuju da za početak bude drugi golman dok se Casillas ne odluči na penziju, ali će im biti jako teško dovest Alvesa. Naime, Almeria je istakla cijenu od 15 miliona eura, dok su iz Reala najavili kako ne misle dati više od 5 miliona eura za golmana koji će sijediti na klupi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti