Real u drugom dijelu slomio otpor Herculesa

Prijateljski susret

Real u drugom dijelu slomio otpor Herculesa

Adnan Beganović

U prijateljskom susretu igranom na stadionu Jose Rico Perez u Alicanteu madridski Real je rezultatom 3:1 svladao novog člana Primere Hercules.

Hercules je poveo u 39. minuti golom Sendoe Aguirrea i s minimalnom prednošću domaćih otišlo se na odmor.

Međutim, u drugom dijelu izabranici Josea Mourinha su zaigrali mnogo bolje, te su uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist.

Igrala se 56. minuta kada je Benzema pogodio za 1:1, da bi u 76. Di Maria doveo Kraljevski klub do prednosti, a gol za konačnih 3:1 postigao je Benzema 9 minuta oprije kraja susreta.

Prijateljski susret:
Hercules - Real Madrid 1:3 (Aguirre 39 / Benzema 56, 81, Di Maria 76)

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.