Real u Liverpoolu našao "novog Xabija Alonsa"

Pedro Chirivella na meti Reala

Real u Liverpoolu našao "novog Xabija Alonsa"

Edmir Škorić

Mladi španski reprezentativac Pedro Chirivella na meti je Real Madrida.

Chrivella ima svega 17 godina i slovi za jednu od najvećih evropskih nogometnih nada. Od ovog talentiranog veznajka se puno očekuje, a mnogi vjeruju da je riječ o novom Xabiju Alonsu.

Zanimljvio da je Chrivella igrač Liverpoola, gdje je igrao njegov zemljak Xabi Alonso, prije nego je otišao u Real.

I Chirivella, koji je u Liverpool došao iz Valencije, mogao bi da ima sličan put obzirom da ga je Real spreman dovesti. Kraljevi su navodno impresionirani njegovim nogometnim umijećem iako do sada nije nastupao za prvi tim Liverpoola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.