Real za Fabregasa nudi 50 miliona eura

Kraljevi i u januaru idu u kupovinu

Real za Fabregasa nudi 50 miliona eura

Adnan Beganović

Prema pisanju španjolskih medija Real se sprema uputiti ponudu na adresu Arsenala vrijednu 50 miliona eura za španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa.

Marca danas piše da Realovi stručnjaci u Fabregasu vide idealnog partnera Xabiju Alonsu u veznom redu Kraljeva i spremni su učiniti sve da ga već u januaru dovedu u Madrid.

Međutim, ako je suditi po izjavama samog igrača onda od transfera neć biti ništa.

"Definitivno želim ostati u Arsenalu. Da nije tako, već bih napustio Topnike kada sam imao priliku, prije tri godine, prije dvije godinje, pa i prošle sezone. Vjerujem u Arsenalovu momčad, vjerujem da s njom mogu ostvariti velike stvari. Naš trener vjeruje u nas više nego bilo ko drugi, osjećam se kao dio momčadi u koju on polaže velike nade", rekao je za Daily Mail Fabregas.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije