Real za Maicona nudi 17 miliona i Sneijdera

Real za Maicona nudi 17 miliona i Sneijdera

Real Madrid nije završio sa kupovinom ovog ljeta. Predsjednik Madriđana Florentino Perez bacio je oko na Interovog defanzivca Maicona.

Prije dva dana predsjednik Intera Massimo Moratti je priznao da bi Maicom mogao napustiti klub ukoliko bi cijena bila zadovoljavajuća.

Prema navodima italijanskog Tuttosporta, Real Madrid priprema ponudu za Maicona u vrijednosti od 17 miliona eura, plus Wesley Sneijder.

Za danas se očekuje dolazak delegacije Reala u Milan koja ima za zadatak da dogovori detalje Maiconovog prelaska u Madrid.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.