Red Bull Salzburg zainteresovan za Veroljuba Salatića

Zvoničanin i dalje tražen

Red Bull Salzburg zainteresovan za Veroljuba Salatića

Prvak Austrije Salzburg ove se sezone prošetao Tipp3 Bundesligom, dok je u četvrtfinalu Evropske lige zaustavljen u četvrtfinalu od Basela. 

U Red Bullu žele dodatno pojačati tim pred narednu sezonu u kojoj je cilj odbraniti titulu prvaka, osvojiti Kup Austrije, te ostvariti zapažen rezultat na evropskoj sceni.

U Salzburgu već razmišljaju o igračkom kadru u narednoj sezoni, a jedna od najvećih njihovih želja je kapiten Grasshoppersa Veroljub Salatić.

Rođeni Zvorničanin zimus je iskazao želju za nastupom u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, međutim sve je ostalo samo na priči.

U ovoj sezoni ponovo je jedan od najboljih igrača Skakavaca, nakon što je u prošloj izabran u najbolji tim Super lige te proglašen najboljim veznim igračem švicarske elite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.