Redknapp: Bale ostaje u Tottenhamu

Ništa od prodaje

Redknapp: Bale ostaje u Tottenhamu

Adnan Beganović

Kako se aktuelna sezona bliži kraju tako su špekulacija o transferima sve glasnije, a jedan od onih koji bi mogao obilježiti nadolazeći prelazni rok je fudbaler Tottenhama, Gareth Bale.

Za Baleove usluge zainteresirani su brojni evropski velikani, no menadžer Pijetlova, Harry Redknapp ne želi ni čuti o njegovom odlasku.

"Ako počnemo da prodajemo igrače kao što je Bale onda nikada nećemo biti veliki klub. Siguran sam da svi želimo da stalno budemo među četiri najbolja tima u Premiershipu i da bi to postigli moramo da zadržimo naše najbolje igrače", rekao je menadžer Pijetlova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.