Redknapp će opet pokušati dovesti Younga

Redknapp će opet pokušati dovesti Younga

Menadžer Tottenhama, Harry Redknapp pokušat će još jednom na White Hart Lane dovesti zvijezdu Aston Ville, Ashleyja Simona Younga.

Poznato je da je Redknapp veliki ljubitelj Younga, a bio je veoma frustriran kada ga na ljeto nije uspio dovesti u svoje redove.

Očekuje se kako će Spursi najvjerovatnije izdvojiti 15 miliona funti za ovog 25-godišnjeg veznjaka.

Također postoji mogućnost da Gerardu Houllieru bude ponuđen neki igrač koji je na izlaznim vratima Tottenhama poput Nike Kranjčara, Robbiea Keanea, Davida Bentleyja i Jamiea O'Hare.

Villa je u strahu. Youngu ugovor ističe na ljeto 2012. godine, no on ne želi trenutno da priča o novom ugovoru.

S obzirom da je iz Watforda 2007. godine došao za devet miliona dunti, ovo je možda posljednja prilika da tim iz Birminghama zaradi nešto na ovom igraču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti