Redknapp: Cole je već dogovorio s nekim

Trener Tottenhama uvjeren

Redknapp: Cole je već dogovorio s nekim

Edmir Škorić

Tottenhamov trener Harry Redknapp vjeruje kako će Joe Cole napustiti Chelsea, no isto tako misli kako je već dogovorio transfer sa nekim drugim klubom, a ne sa Spursima.

Joe Cole (28) našao se danas na popisu od 23 igrača kojeg je saopštio selektor Fabio Capello. Engleskom reprezentativcu ovog ljeta ističe ugovor sa Chelseajem, te je povezan sa Tottenhamom i Manchester Unitedom.

"Izgleda da će netko puno postići dovođenjem besplatnog igrača, ako on (Cole) ne ostane u Chelseaju. Stvarno ne znam tko je to. Ne mislim da bi to mogao biti Tottenam. Imam osjećaj da je Cole već dogovorio s nekim i da to nije Tottenham. Veliki sam obožavatelj Joea, ali informacije koje imam govore kako je on već nešto učinio", kaže Redknapp.

Joe Cole se dobrim dijelom prošle sezone borio sa povredama, no u povratku je često bio u startnoj postavi kod trenera Carlo Ancelottija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.